Електромеханічне обладнання

Електромеханічне обладнання для ресторанів потрібне для полегшення роботи персоналу під час обробки сировини. Такий підхід збільшує ефективність та обсяги роботи громадського пункту харчування, що у свою чергу ще й скорочує витрати на сировину та енергію. Все обладнання з електричним чи електромеханічним принципом роботи ділиться на кілька груп та окремі механізми.

Найбільша група, це подрібнювально-ріжуча, сюди належить обладнання, яке ріже та кришить продукти. Сюди можна віднести м'ясорубку, овочерізку, слайсер, куттер, хліборізку та інші пристрої.

Друга за важливістю група, що перемішує. Дане обладнання збиває та змішує продукти для отримання однорідної маси. Сюди відноситься міксер, тістоміс, фаршемішалка та багато іншого.

Існує ще й формувальне обладнання, яке допоможе надати форму продукту, сюди відносяться тісторозкатка, прес для піци та інші.