Кутери

Куттер - це сучасний електромеханічний прилад, основним робочим елементом якого є чаша, що обертається, оснащена ножами і дисками. Використовується у кулінарії для подрібнення, збивання або змішування харчових продуктів. Основою до його створення послужила ідея про суміщення таких корисних на кухні приладів як занурювальний блендер, овочерізка, міксер і м'ясорубка в один, який поєднав би їх функції. Пристрій, що вийшов в результаті, не тільки звільняє руки і час для більш важливих занять, але і економить на кухні чимало місця, за рахунок заміни всіх перерахованих приладів, відмінно справляючись з їх обов'язками.

Тому професійна кухня не може обійтися без якісного куттера. Сьогодні їх у великій кількості виготовляє безліч компаній.

Залежно від операцій (приготування соусів, салатів, замішування тіста тощо) така машина може виробляти одночасно від 50 до 200 порцій. Внутрішня чаша, в якій відбувається обробка вмісту, виконується в основному з екологічної та міцної нержавіючої сталі. Кришка обладнана замком-фіксатором та може мати отвір для додавання компонентів під час роботи куттера.