Слайсери
Область застосування обладнання даної категорії - швидке та ефективне нарізування гастрономічних продуктів (хліба, твердих сортів сиру, ковбас, копченостей тощо) на скибочки різної товщини. Слайсери чудово підійдуть для підприємств торгівлі та громадського харчування. Їхня головна перевага - оптимізація робочого процесу за рахунок економії часу. У каталозі є моделі з різними габаритами, діаметром ножа (200-250 мм), товщиною нарізки (від 1 до 15 мм), характеристиками необхідної електричної мережі. Слайсери можуть мати вбудований або окремий заточувальний пристрій, що входить до комплекту.
Елементи конструкції слайсера виконані з міцного алюмінієвого сплаву, допущеного для зіткнення з продуктами харчування. Закріплене на каретці різальне лезо виготовлене з нержавіючої сталі високої якості, а матеріал захисного екрану – пластик.
Цю категорію виробів характеризують подібні переваги для всього ріжучого обладнання: фіксований захист ножа по колу диска; двигун має професійний режим готовності до роботи; наявність захисту від затискання пальців; прилипання до металевих лез не відбувається; наявність сильних власників продуктів.
Пропонований асортимент технологічного обладнання для професійного різання гастрономічних продуктів дозволить Вам підібрати вироби для забезпечення необхідного виробничого процесу з найбільш оптимальними технічними характеристиками і функціональними параметрами конкретної торгової марки. Всі моделі, представлені в каталозі, відрізняються надійністю та тривалим терміном служби.