М'ясорубки професійні

М'ясорубки промислові застосовуються на професійних кухнях ресторанів, кафе та піцерій, а також на виробництві, де застосування побутових, «домашніх» м'ясорубок неможливе, через надто низьку продуктивність останніх.

Промислові електром'ясорубки відрізняються від побутових своєю вищою продуктивністю. Маючи двигуни потужністю до 5 кВт, вони здатні обробляти понад сотню кілограмів м'яса за годину. Такі м'ясорубки мають велику вагу і встановлюються на підлогу за допомогою спеціальних ніжок, що входять до комплекту. М'ясорубки меншої потужності (і, відповідно, з меншою вагою) найчастіше передбачають настільне розміщення.

Крім потужності двигуна при виборі промислової м'ясорубки слід звернути увагу на діаметр решітки. Він впливає на якість кінцевого продукту і значною мірою на смак фаршу. Опціональний як діаметр решіток, а й їх кількість, і навіть число ножів. Дуже корисною є функція реверсу, яка дозволяє легко усувати проблему жили, що намоталася на шнек.

Матеріали, з яких виготовлені шнек, ножі та грати, а також сам корпус, теж відіграють роль при виборі потрібного агрегату. Як правило, це нержавіюча зносостійка сталь. Вітчизняні виробники, своєю чергою, залучають покупців низькими цінами.

Широкий асортимент різних моделей, представлений у нашому каталозі, дають можливість вибрати саме таку промислову м'ясорубку, яка задовольнить вимоги Вашого бізнесу, при цьому не переплачуючи.