Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині.
Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер вигадав страву, приречену на успіх у місцевих жителів, а незабаром і у туристів.
Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе та ресторанів по всьому світу, основна страва яких є саме гонконзькі вафлі. Вафельниця призначена для випікання об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійна страва або десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як у ресторанах чи кафе, так і у фаст-фуд закладах.
Характеристики:
Корпус виготовлений із нержавіючої сталі.
Робоча поверхня з антипригарним покриттям.
Однопостова.
Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі.
Нагрів здійснюється одночасно зверху та знизу.
Терморегулятор 0 – 250 С.
Таймер 0 – 5 хв.
Стійка основа.
Потужність ТЕНу 1,4 кВт.
Напруга: 220В/50Гц.
Габаритні розміри: 225х420х290 Вага: 6 кг.
Пакувальні розміри: 485х295х315 – Вага в упаковці: 6,5 кг.