Вафельниці
Насправді, вафлі - це міжнародний кулінарний продукт, до приготування якого додумалися багато народів. І вафельниці, що виробляються, скажімо, вітчизняними виробниками, по ряду властивих якостей, все ж таки, краще, ніж зарубіжна продукція. Принаймні рубчаста, класична поверхня вітчизняних вафельниць краще, ніж серця та смайлики, які використовують європейські виробники.
Хрусткі та ароматні вафлі мають великий попит у любителів різноманітних десертів. Вафельниці незамінні на підприємствах харчової промисловості та в ресторанах, кафе, на торгових об'єктах.
Корпус найчастіше виготовлений із нержавіючої сталі, що забезпечує тривалий період експлуатації. Цей матеріал не іржавіє і не вступає в контакт з продуктами, відрізняється простотою догляду. Смажена поверхня з чавуну здатна довго утримувати тепло, що дозволяє дотримуватися правильності технологій при виготовленні вафель. Модний тренд цього сезону – японські вафлі Тайакі. Вафельниця з однойменною назвою випікає вафлі у вигляді рибок, наповнених солодкою або солоною начинкою. Це частування вважається найпопулярнішим стрітфудом Японії.