Плита индукційна IC30

4780,00
грн.
5330,00
грн.
Плита електрична індукційна GoodFood IC30

Прилад призначений для професійного застосування та підлягає встановленню у приміщеннях на підприємствах громадського харчування (бари, піцерії, ресторани тощо). Робота з приладом не вимагає спеціального навчання, проте користувачі повинні мати відповідні навички роботи в секторі громадського харчування. При виготовленні обладнання було застосовано матеріали та технології, що гарантують максимальний рівень гігієни, стійкість до іржавіння, значну економію енергії та безпеку в експлуатації.

Характеристики:

  • Корпус из нержавеющей стали AISI 304.
  • Плита индукционная 1-конфорочная.
  • Предназначена для индукционных кастрюль и сковородок диаметром от 120 мм до 260 мм.
  • Поверхность из высококачественного жаростойкого стекла черного цвета.
  • Цифровой дисплей. Электромеханическая панель управления.
  • Электронная защита от перегрева.
  • Многоуровневая регулировка температуры 60-240С.
  • 10 уровней мощности 600-3000Вт.
  • Электронный таймер 180 минут.
  • Тип установки: установка на столе.
  • Элегантные металлопластиковые ножки.
  • Принудительное охлаждение.
  • Мощность: 3 кВт.
  • Напряжение: 220В.
  • Габаритные размеры: 330х410х100мм - Вес: 4,5 кг.
  • Упаковочные размеры: 510х435х195мм - Вес в упаковке: 5,7 кг.

Конструкція та принцип роботи.

УВАГА! Забороняється використання індукційних плит без стабілізатора напруги.

Робота індукційної плити ґрунтується на принципі електромагнітної індукції. Під склокерамічною поверхнею знаходиться мідна котушка. Електричний струм, проходячи через котушку, перетворюється на змінне електромагнітне поле, яке створює електричне поле, що змінюється (індукційний струм). Посуд з феромагнітними властивостями, що знаходиться на варильній поверхні, є провідником із замкнутим контуром. Під впливом вихрового індукційного струму електрони дна посуду починають рухатися, що призводить до виділення теплової енергії, тобто. до розігріву. Таким чином, нагрівається не конфорка, а безпосередньо сам посуд і їжа, що знаходиться в ній. З практичної точки зору, це означає високу швидкість закипання рідини або нагрівання каструлі, високий ККД нагріву - до 85-90% (для порівняння, ККД нагріву на газовій конфорці становить 60%, на склокераміці - 50%), холодну конфорку під час та після варіння (можлива лише наявність залишкового тепла), а відповідно, гарантується швидке якісне приготування будь-якої страви та абсолютна безпека. З обов'язкових умов використання індукційної плити - застосування посуду з феромагнітними властивостями. Насправді все виявляється негаразд складно. Найчастіше немає необхідності купувати дорогі каструлі та сковороди нового покоління. Достатньо за допомогою магніту перевірити ваш звичний посуд: якщо магніт пристає на дно, значить, сміливо можете використовувати цей посуд і для варильної індукційної панелі.

Смотрите также