Поверхня для смаження хромована гладка электрична EG55M

6350,00
грн.
7055,00
грн.
Поверхня для смаження GoodFood EG55M (хромована) гладка

Смачно приготувати страви з м'яса, птиці, риби та різних овочів допоможуть поверхні для смаження торгової марки GoodFood. Жарка є одним з головних типів теплової обробки продуктів, вона передбачає їх нагрівання до появи на поверхні піджаристої скоринки і малюнка. У таких страв апетитний вигляд, особливий смак і запах, завдяки цьому вони користуються популярністю у клієнтів закладів громадського харчування.

Поверхня з нерж. стали це найкращий вибір для роботи у закладах громадського харчування та торгівлі. Застосовується для смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний у плані гігієни, він стійкий до дії кислот та солі, а також до появи корозії. Температуру робочої поверхні можна регулювати у певному діапазоні залежно від різних вимог приготування їжі. Смажкова поверхня забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкуванню жиру та збіркою жиру. Популярний дизайн, проста в експлуатації, має добрі теплові показники. Великим плюсом смаження є її мобільність і легкість в монтажі. Підходять для будь-яких об'єктів громадського харчування: ресторани, фаст-фуди, їдальня.

Характеристики:

  • Корпус виготовлений із харчової нержавіючої сталі.
  • Тип поверхні: гладка.
  • Матеріал поверхні: сталь хромована (дзеркальна).
  • Розміри поверхні: 550х350мм. Кількість зон нагріву: 1.
  • Терморегулятор 0~300С.
  • Тип підключення: електро.
  • Постачається без вилки.
  • Тип установки: настільна.
  • Гумові ніжки.
  • Потужність: 3 кВт.
  • Напруга: 220В/50Гц.
  • Габаритні розміри: 550×470×220мм – Вага: 15 кг.
  • Пакувальні розміри: 560*490*230мм. - вага в упаковці: 16 кг.

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ

1. Перед використанням поверхню для смаження, що стикається з продуктами смаження, очистити від заводського мастила рідким миючим засобом і вологою ганчіркою.

2. Підключайте обладнання лише до заземленої розетки.

3. Рекомендується використовувати поверхню спеки в приміщенні обладнаному примусовою системою вентиляції (витяжкою).
Смотрите также