Поверхня для смаження ребриста EG55FR

4800,00
грн.
5332,00
грн.
Поверхня для смаження ребриста EG55FR

Смачно приготувати страви з м'яса, птиці, риби та різних овочів допоможуть гарячі поверхні торгової марки GoodFood. Жарка є одним з головних типів теплової обробки продуктів, вона передбачає їх нагрівання до появи на поверхні піджаристої скоринки і малюнка. У таких страв апетитний вигляд, особливий смак і запах, завдяки цьому вони користуються популярністю у клієнтів закладів громадського харчування.

Поверхня з нерж. сталі це найкращий вибір для роботи у закладах громадського харчування та торгівлі. Застосовується для смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний у плані гігієни, він стійкий до дії кислот та солі, а також до появи корозії. Температуру робочої поверхні можна регулювати у певному діапазоні залежно від різних вимог приготування їжі. Смажкова поверхня забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкуванню жиру та збіркою жиру. Популярний дизайн, проста в експлуатації, має добрі теплові показники. Великим плюсом смаження є її мобільність і легкість в монтажі. Підходять для будь-яких об'єктів громадського харчування: ресторани, фаст-фуди, їдальня.

Характеристики:

  • Гарантія12 місяців
  • Матеріалхарчова нержавіюча сталь
  • Тип поверхніребриста
  • Розміри поверхні, мм550x300
  • Терморегулятор 0-300С
  • Тип підключенняелектро
  • Тип установкинастільна
  • Гумові ніжки
  • Потужність, кВт 3
  • НапругаМ220В/50Гц
  • Габаритні розміри (ДхШхВ), мм550x470x220
  • Пакувальні розміри (ДхШхВ), мм560*490*230
  • Вага, кг 15
  • Вага в упаковці, кг16
Смотрите также