Апарати Солодкої вати

Кожен пам'ятає з дитинства такі ласощі, як цукрова вата. Цю повітряну смакоту тепер цілком можливо приготувати вдома. Допоможе вам у цьому апарат для цукрової вати. Принцип роботи цього апарату відомий багатьом. Цукор, що засипається в лоток, нагрівається, після плавлення він кристалізується і його піднімає відцентровою силою. Далі він легко намотується на піднесену паличку. Причому цукор для виробництва вати підходить будь-який. Будь то буряковий або очеретяний. Всі моделі мають схожу будову та дизайн, який вразить вашу дитину. Для свого чада ви зможете приготувати солодощів від 3.6 кілограмів заповітних солодких волокон за годину.

Апарат сам підлаштує температуру нагріву та продуктивність. Висока частота обертання головки дозволить робити порцію за порцією. На будь-якому святі навколо апарату збиратимуться натовпи людей, які бажають скуштувати солодку вати.

У більшості закладів громадського харчування сьогодні зустрічається спеціальне обладнання для виробництва популярних ласощів, званих цукровою ватою. Для її виготовлення використовуються спеціальні апарати, що забезпечують необхідну продуктивність та гарантують високу якість солодкого частування.

Апарати для цукрової вати з комплектом бамбукових паличок традиційно встановлюються в барах, кафе та на торгових майданчиках, забезпечуючи своїм власникам непоганий прибуток.