Рисоварки

Рисоварка - електричний кухонний прилад, який використовується переважно для відварювання рису.

Рисоварка для громадського харчування складається з основи, що складається із міцного пластику або нержавіючих матеріалів. Усередині корпусу є спеціальна ємність, на якій розташовані позначки, які допомагають контролювати обсяги приготування рису.
Перш ніж придбати дане обладнання, зверніть увагу на ємність. На неї має бути нанесене спеціальне покриття, яке захищає ємність від підгоряння. Між цими двома частинами розташувався прилад, завдяки якому відбувається процес варіння рису - термостат.

Живлення обладнання для варіння рису, призначеного для професійного використання, відбувається за рахунок центральної електрики. Всі рисоварки відрізняються один від одного обсягами допустимої варильної маси.

Приготування рису часто викликає складнощі, оскільки процес вимагає точного розрахунку часу. В результаті рис може вийти перевареним або підгоріти. Рисоварки допомагають уникнути цієї проблеми, автоматично контролюючи температуру та час приготування рису. Хоча рисоварка не прискорює процес приготування рису, участь кухаря у цьому процесі значно скорочується та спрощується.