Посудомиючі машини

Посудомийна машина сама по собі – вже великий крок до комфорту та економії. Остання безпосередньо залежить від того, де знаходиться техніка та хто її експлуатує. Фронтальні посудомийні машини просто незамінні, якщо це стосується підприємств громадського харчування. Придбання такого обладнання вже вважається максимально рентабельним, якщо добова норма циклів митися наближається до показника 4-5.

Професійна машина для миття посуду має низку особливостей, якими вона відрізняється від класичного побутового варіанту. Насамперед це: порівняно короткий цикл миття, який пояснюється більшою потужністю, більш габаритний бак, особлива продуктивність та можливість безперервної експлуатації протягом тривалого часу. Існує безліч моделей, що відрізняються своєю функціональністю. Різна продуктивність, різноманітність конструкцій і оптимальне завантаження - все це має підбиратися індивідуально, оскільки різні заклади мають нерівномірний потік відвідувачів, що обслуговуються. Фронтальні посудомийні машини дуже практичні, оскільки мають компактні розміри і легко поміщаються в затишні куточки робочого простору. Їх можна не просто комбінувати з додатковим кухонним обладнанням, а й тим самим підвищувати продуктивність.

Фронтальні посудомийні машини оснащені всім необхідним для миття посуду різних розмірів і діаметрів. Спеціальні дозатори контролюють подачу миючих та ополіскувальних засобів. Потрібні обсяги можна легко коригувати. Це дуже важливо, оскільки ступінь забрудненості посуду може бути різним. Зовсім нераціонально використовувати багато миючого засобу для тарілок після фруктів або склянок після соку і навпаки - замало після жирних курячих стегенець.