Фаршеміс горизонтальний SM5

14290,00
грн.
15879,00
грн.
Фаршеміс горизонтальний GoodFood SM5

  • Застосовується для замішування м'ясного фаршу.
  • Діжа і спіраль з нерж.сталі.
  • Діжа повертається на 90 градусів для розвантаження фаршу.
  • Розмір ємності 280х225х255h.
  • Разове завантаження тіста 5кг, час одного замішування 10-15 хв.
  • Одна швидкість обертання.
  • Функція реверс.
  • Напруга 220В.
  • Потужність 0,55кВт.
  • Габарити: 610х380х610мм.
  • Вага 33 кг.


Експлуатація

1. Встановіть фаршомісильну машину на стійкій робочій поверхні, підключіть до джерела живлення, натисніть вимикач для запуску двигуна, дайте попрацювати машині вхолосту, переконайтеся, що обертання ротора збігається з напрямком стрілки на кришці шестірні, перевірте систему приводу, переконайтеся в надійності заземлення.

2. Змастіть діжу і місильний орган рослинним маслом, щоб уникнути прилипання фаршу.

3. Заміс фаршу можна здійснювати після того, як ви переконалися в готовності машини до роботи. Щоб уникнути потрапляння фаршу на підлогу, закривайте машину кришкою перед запуском. Коли інгредієнти у фарші попередньо змішались, можна підняти захисну кришку діжі для кращого контролю процесу змішування, а також для запобігання тиску на машину і деформації діжі.

4. Змішуйте інгредієнти протягом 3–8 хвилин. Потім вимкніть живлення, вийміть центрувальний штифт і поверніть діжу під кутом 90°. Вставте центрувальний штифт назад, поверніть перемикач живлення, щоб провернути машину в процесі вивантаження тіста. Якщо фарш дуже густий, то автоматичне вивантаження неможливе. В цьому випадку необхідно зупинити машину і дістати фарш руками.

5. Проводьте чистку і технічне обслуговування машини по закінченню робіт по замісу фаршу. Заливати воду в діжу не рекомендується. Залишки фаршу повинні висихати і потім змісти щіточкою сухі залишки, якщо потрібно протерти вологою серветкою.

Смотрите также