Фритюрниці

Їжа, яка приготована за допомогою фритюрниці, має приємний аромат і є дуже апетитною;
Різноманітність страв - за допомогою фритюрниці можна приготувати різні страви - від солодких до солоних;
можливість відкрити власний бізнес без великої кількості коштів;
Стравами, приготованими за допомогою фритюрниці можуть бути картопля ФРІ, пончики, овочі та багато іншого; страви готуються швидко та персонал не витрачає на готування велику кількість особистого часу;
професійні фритюрниці здатні рівномірно та якісно обсмажувати їжу, а саму фритюрницю можна експлуатувати кілька годин поспіль.
Важливі моменти, які потрібно врахувати при покупці фритюрниці для закладу.

Перше, на що слід звернути увагу – це вартість фритюрниці. Зазвичай, чим вона дешевша, тим меншим функціоналом вона володіє. Наступний показник – потужність. Залежно від масштабів Вашого громадського харчування необхідно підібрати потужність. Фритюрниця зі слабкою потужністю не здатна впоратися з великою кількістю замовлень і може підвести Вас у невідповідний момент.
Фрітюрниця з маленькою потужністю стане найкращим рішенням для кухні невеликого закладу. Але для кухні з великою прохідністю потрібна потужніша і з більшим обсягом. Саме тому не варто економити на якості, купуючи маленьку та слабку фритюрницю. Низька продуктивність негативно позначиться на швидкості приготування, а тривале очікування замовлення негативно вплине формування іміджу Вашого закладу. Фритюрниця для громадського харчування прослужить довше, адже вона має триваліший термін експлуатації за рахунок своїх характеристик. Фритюрниця має місткість, об'єм якої може сягати дванадцяти літрів.